« Tilbake til Arrangementer

Magnus Grønneberg

23. juli. 2014 19:30 i Bakgården

Legg til i kalender

Billetter:

www.billettluka.no
Dørene åpner kl 19.30 og konserten starter kl 21.00.

Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockpoeter, formidlet gjennom over tyve år med plateutgivelse fra langtridende CC Cowboys og i tillegg to solo album.

Magnus Grønneberg er også en kunstner som forstår betydningen av å utfordre seg selv og sitt publikum. Rett og lett gjøre noe nytt og annerledes.

Magnus mer mes kjent som vokalist i det norske rockebandet CC Cowboys. Den enorme suksessen førte også med seg et hektisk turneliv. Grønnebergs unike stemme og særegne skrivestil har gitt banet hans et velfortjent ry som et av de fremste eksponentene av norskspråklig rock ved siden av band som Raga Rockers og Dumdum Boys.

Fredrikstand bandet platedebuterte med "Blodsbrødre" i 1990 ogplukket samme året med seg Spellemannspris for Årets nykommer. Siden den gang har de levert albumsuksesser som "Rock`n roll ryttere", "Tigergutt" og seinest i 2011 den kritikerroste "Innriss". Samme året kom også samleplaten "40 beste" som spenner over hele Magnus/ CC Cowboys drøyt 20 år lange karriere. Albumet er fylt fra perm til perm med klassiske rocklåter som "Harry", "Barnehjemmet Johnny Johnny", "Vill, vakker og våt", "Når du sover", "Tigergutt".