« Tilbake til Arrangementer

Utstilling - Jonny Jenssen

Spirals and circles of a caring mother

10. des.. 2014 12:00 — 22:00 på Rukla

Legg til i kalender

Jonny Jenssen er født i 1972, i Ludvika, Sverige. Vokste opp i Harstad som ble hjembyen. Han har bodd i store deler av Norge etter at han som 21 åring flyttet fra hjembyen. Han er utdannet maler 1996 og har bakgrunn fra industri, overflatedesign, og utsmykning. Han har som følge av deltakelse i mange miljøer utviklet en variert men enhetlig stil og form, der han stadig strekker seg etter en fornying.

Hans utrykk kan oppleves både behagelig, spennende og utfordrende.

I 2011, besluttet han å arbeide utelukkende med et formspråk, der eksperiment og utforskning av kjente materialer, former og nyansekombinsajoner utgjør hovedtyngden av hans produksjon.

Etter tre år i Østfold, etablerte han seg i Vestfold sommeren 2014. I dag lever og virker han som billedkunstner, skulptør og designer i Kongens Gate, Sandefjord med atelier i kunstnermiljøet “Bakgårdsrottene” i Bakgården.

jonny portrett"Jeg leker meg i et bredt spekter av materialer, nyanser og former. Mange liker mine kreasjoner, kanskje fordi de er utformet abstrakt, men taler til bevissthens mer konkrete og figurative forståelse."

Salgsutstilling:   
Siste salgsutstilling, “Cronos Meme” var i Moss ved Nordli august 2013. Alle hovedbildene er i dag i privat eie.

Kontakt:
jonny.jenssen@gmail.com
+47 467 92 002